Új termékkel bővül portfóliónk: KészTetővel köszöntjük az őszt

Terrántető
Előregyártott tetőszerkezet telepítve.

Az újgenerációs tetőcserépgyártás más dimenzióba helyezi a tetőről való gondolkodást, komplexebb megközelítésben tekint rá. Mindig is arra törekedtünk, hogy innovátorokként olyan megoldásokkal bővítsük termékeink és szolgáltatásaink körét, amelyekkel értéket teremtünk. Előregyártott tetőszerkezetünkkel egyszerűbbé és zöldebbé válik a tetőépítés – méretpontos kivitelezés néhány nap alatt, 15%-os anyagmegtakarítással.

A tetőépítés egyik legsarkalatosabb és egyben legérzékenyebb pontja a tetőszerkezet elkészítése, hiszen az alapanyag és a kivitelezés minősége komolyan meghatározza a héjazat kialakítását, a tartósságot, valamint a funkcionális elvárásoknak való megfelelést. A Terrán KészTető lehetővé teszi a precízebb, gyorsabb és zöldebb tetőépítést, -felújítást.

A legmodernebb CNC robottechnológiás eljárásnak köszönhetően a faanyag-megmunkálás és gyártás programozott, ezáltal a folyamat rendkívül aprólékos, és lényegesen kevesebb időt vesz igénybe. A számítógépes tervezésnek hála a faanyag mennyisége milliméter-pontossággal meghatározható, a hagyományos módszerhez képest akár 15%-a megtakarítható, ebből kifolyólag jelentősen csökkenthetők a költségek, valamint a környezeti terhelés.

Terrán KészTető előregyártott szerkezettel.

Az így elkészült gerendaszerkezet szállítása kevésbé helyigényes, a mozgatás, továbbá a lerakodás jóval egyszerűbb és helytakarékosabb. Az előre kialakított ácskapcsolatok révén az elemek összeállításának ideje a helyszínen nagymértékben lerövidül, nincs szükség utómunkára, nem kell vágni, a terep ezáltal tisztább és rendezettebb marad.

A modern eszközökkel végzett tudatos előkészítő munkából, illetve a problémamentes installálásból kifolyólag a KészTető megfizethető és gazdaságos megoldást kínál a tetőépítésre.

Az eljárás teret enged az egyedi design megvalósításának is, gyönyörű marásokkal, faragásokkal díszítve a látszó részeket, tökéletesen egyforma és egzakt modulokat előállítva.

Az innovatív tető hőtartó, nagy teherbírású, és ugyanúgy biztosítja a tetőtér beépíthetőségét, ráadásul fenyő- vagy hossztoldott lamellákból álló BSH ragasztott gerendaszerkezettel is rendelhető, amely statikailag még erősebb és esztétikusabb.

KészTető megmunkált faanyaga.

Kiknek ajánlott az előregyártott tető?

Idő- és költséghatékony megoldást keresők: Azok számára, akik idő- és költséghatékony megoldást keresnek. A gyors telepítés mellett a kevesebb helyszíni munka csökkenti a munkadíjakat és az építkezési hulladékot.

Környezettudatos építkezők: A KészTető kevesebb hulladékot és alacsonyabb anyagfelhasználást jelent, így környezetbarát alternatíva azok számára, akik szem előtt tartják a fenntarthatóságot.

Új építésű házak tulajdonosai: Az új építésű ingatlanok esetében tökéletes választás lehet, hiszen a gyors és precíz összeszerelés révén rövidítheti az építkezés hosszát, így gyorsabb beköltözést tesz lehetővé.

Felújításra váró ingatlanokkal rendelkezők: Felújítás során is megfontolandó a KészTető beépítése, különösen akkor, ha a meglévő tetőszerkezet teljes cseréjére is szükség van. Az előregyártott megoldások gyors telepítésével minimálisra csökkenthető az otthonunkban tapasztalható felfordulás.

Látogass el a TerranTeto.hu/Keszteto oldalra, és tudj meg többet!