Esztétikum és fenntarthatóság prémium minőségben? Ilyen a tetőcserepek új generációja

Terrán Generon – A naprakész tető

Terrántető

Építkezik? Felújítja a tetőt? Környezettudatos, innovatív megoldásra vágyik, de nem szeretne hatalmas nagypaneles rendszereket a házára? A Terrán egy tökéletes, energiahatékony, esztétikus megoldást kínál legújabb forradalmi innovációjával, a Generon szolárcseréppel.

Terrán Generon. Napelemes tetőcserép, amely egy forradalmi innovációnak köszönhetően lépést tart a lakosság elvárásaival, és professzionális választ ad korunk technológiai kihívásaira. A napcellákat speciális módon integráljuk az egyes tetőcserepekre, olyan formán, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével. Mindezt úgy, hogy a tető eredeti védelmi funkciója a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított.
A tetőcserepek új generációja így a megszokott szerepeken túl még egy funkciót képes betölteni: energiát termel az otthon lakói számára, mindezt kompromisszumok és lemondások nélkül.

Terran Generon Napelemes Tetocserep

Ideje elfelejteni a tető síkja fölé telepített, hatalmas napelemtáblákat!

Energiahatékonyság a csúcson

A Terrán Generon hatékonyságban és teljesítményben is egyaránt felveszi a harcot a klasszikus szolár panelekkel, ráadásul az általa kínált esztétikai élmény is sokkal nagyobb. Otthona az utolsó részletig – madártávlatból és közelről tekintve is – páratlan szépségű lehet, nem kell a technika javára kompromisszumokat kötnie!

A betoncserépbe integrált napcelláknak köszönhetően nincs felesleges tetőáttörés, ezáltal prémium megjelenést biztosít az ingatlan számára és növeli annak értékét. Az otthon így illeszkedik egy modern utcaképhez vagy éppen kitűnik a többi ház közül. A magas minőség által nyújtott életérzés egy emberöltőn keresztül elkíséri tulajdonosát. Legyen Ön is az úttörők között, akik innovatív megoldásokat alkalmaznak otthonuk építésénél vagy felújításánál.

Terran Generon Napelemes Tetocserep Teljesitmeny

Nézzünk néhány alapinformációt a teljesítményhez kapcsolódóan!

  • Egy Terrán Generon modul 15 Wp teljesítményű, 11,1 db/m2 elhelyezés esetén ez 167 W/m2-t tesz ki.
  • 1 kWp teljesítményű mező kb. 6 m2 tetőfelületet igényel.
  • A speciális tetőcserép tekintetében 1 modul teljesítménye 15 Watt, vagyis mintegy 6 négyzetméteren termel 1 kW energiát.

Egy átlagos családi ház tetejének befedéséhez általában kétezer cserépre van szükség. Egy négyfős háztartás normál energiafogyasztását alapul véve ebből csupán 300-330 darab napelemes cserép az a mennyiség, amely már biztosítja egy négyfős család energiaszükségletét.

Azoknak, akik később tervezik Terrán Generon tetőcserép beszerzését, de most aktuális a tetőcsere, a Zenit vagy Rundo termékcsalád elemeit ajánljuk, amelyek mérete és formája tökéletesen illeszkedik a napelemes tetőcserép paneleihez és belesimulnak a tető síkjába. Első ránézésre annyi különbség látható csupán, hogy a Generonon megcsillan a napfény, ezzel is azt üzenve, hogy ez a tető – és az alatta lévő család – igazán naprakész.

Érkezzen Ön is minden nap haza egy szemet gyönyörködtető otthon látványára! Válassza a Terrán Generont, a naprakész tetőt!

Szívesen olvasna környezettudatos megoldásokról? Olvassa el Passzívházzal a fenntartható jövőért című cikkünket!
Környezetbarát tetőépítésen gondolkodik? Tudjon meg többet napelemes tetőcserepünkről, a Generonról!