Ami érték nekünk, érték másoknak is

Terrántető

A szakma, valamint vásárlóink hazai és nemzetközi vizeken is elismerik, hogy minőséget teremtünk, és fontos, eredményes tagjai vagyunk az építőipari szegmensnek. Magyar és külföldi porondon nyert díjaink, továbbá a 2020-as évben elért rekord értékesítési volumen is ezt tükrözik. Az elismerések azonban nemcsak nekünk adnak visszajelzést, ügyfeleink számára garanciát jelentenek arra, hogy megbízható, minőségi, innovatív termékeket kínálunk.

Egy 100 éves múltra visszatekintő magyar családi vállalkozás rengeteg tudást, tapasztalatot tudhat magáénak, amit kitűnően kamatoztathat a termékfejlesztés, a minőségbiztosítás, valamint a szolgáltatások területén is, amelyek egy megbízható márka alappillérei. Nem beszélve arról, hogy a stabil gazdasági háttér biztosítékot jelent a vevők számára, hogy kérdéseikkel, igényeikkel, az esetlegesen felmerülő problémákkal mindig van hova fordulni, a Terránt választva egy felelősségteljesen működő vállalat termékei mellett teszik le a voksukat.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan minősítések fémjelezzék munkánkat, amelyek egyrészt komoly szakmai szempontok szerint születnek, másrészt, nemcsak a termékeinket, hanem a vállalat filozófiáját, működését, innovációs képességét is górcső alá veszik.

Éppen ezért vagyunk különösen büszkék arra, hogy a korábbi számos elismerés mellett az utóbbi időben több fronton is pozitív visszacsatolást kaptunk. A MagyarBrands program már 11 éve értékel kiváló magyar márkákat, a Terrán pedig már hetedik éve szerepel az élmezőnyben, tavaly hétszeres MagyarBrands díjas lett a cég. Hét termékcsaládunk 2021-től a Hazai Termék védjegyet használók büszke és tudatos körét erősíti. A védjegyes áru megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású termékhez juthatnak hozzá az emberek, hanem az ezeket előállító vállalkozások sikeres működését is segítik. Büszkeségünk nem ismer határokat, és ezt szépen példázza az a tény is, hogy nemzetközi porondon is díjazzák tevékenységünket, termékeinket. Az Energy CIO Insights magazin Generon tetőcserepével Európa legjobb 10 napelemtechnológia-szolgáltatója között ismerte el a Terránt.

Legjobb napelem technológia szolgáltató

A hatvanöt éves múltra visszatekintő RedDot Awards-ot a világ legtekintélyesebb dizájn- és formatervezési díjaként tartják számon. A Generonnak a kategóriájában 60 pályázó közül sikerült kitűnnie, a tervezés minőségéért és az innováció mértékéért elnyerte a RedDot Termékdizájn 2021 díjat. Így a korábbi Construma Nagydíj és a szlovákiai CONECO-racioenergia kiállítás nagydíja mellett a társaság legújabb fejlesztése, a Terrán Generon napelemes tetőcserép ezzel a díjjal a nemzetközi piaci szereplők közül is kiemelkedik.

Idén a Terránt sokadik alkalommal találták érdemesnek a Business Superbrands és a Superbrands védjegy viselésére. A nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban.

Egyik legfrissebb hírünk pedig, hogy ismét bezsebeltük a „Best Buy Award” díjat, ami az Icertias svájci minősítő szervezet piackutatása alapján vizsgálja a cégeket. A vásárlók a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.-t nevezték meg a legjobb ár-minőség arányú tetőcserépmárkának Magyarországon.

Mivel mindenki számára fontos, hogy az otthona biztonságát növelő beruházás, a tetőfedés, profi szakemberek kezében legyen, így ugyanilyen elvárásokat kell állítani a minőségi alapanyagok kiválasztásánál is.

Minőségi, megbízható tetőcserép jó áron

Amennyiben tetőépítésbe vagy -felújításba kezdene, megbízható befektetést keres, érdemes olyan gyártót választani, amely termékeire hosszú távú garanciákat vállal, továbbá folyamatosan szem előtt tartja a piac és a vásárlók igényeit, szakmai, valamint a vásárlói véleményeket tükröző díjakkal rendelkezik. Mivel az otthonunk befedése olyan folyamat, amely több szempontból is kihívást jelent, és nagy körültekintést igényel, az objektív elismerések figyelembevételével megnyugtató döntést hozhatunk, így gondtalanul és elégedetten élvezhetjük a tető alatt töltött éveket.