Felújítani vagy kivárni? Így támogatjuk a döntést

Terrántető

Sok háztartás kivár a lakás korszerűsítésével, hiszen egy energetikai átalakítás mindig jelentős beruházás, mind az anyagiak, mind a kivitelezés tekintetében, ezért fontos, hogy minden lényeges információ rendelkezésre álljon. Környezettudatos megoldásainknak és néhány hasznos tudnivalónak köszönhetően a felújítási döntés is egyszerűbbé válik.

Egy megfelelően kivitelezett ingatlanfejlesztés nemcsak az esztétikai élményt növeli, de általa megemelkedik otthonunk értéke, csökkenhetnek rezsiköltségeink, energiatakarékosabbá, fenntarthatóbbá válhat lakóhelyünk. Az épületfelújítás, -korszerűsítés tehát egész biztosan megtérülő befektetés. Ahhoz, hogy a fejlesztés folyamata zökkenőmentes legyen, segítünk a megfelelő termékek kiválasztásában.

MediCOMFORT, Generon – ideális társak a felújításhoz

Az optimálisan felhelyezett tető-hőszigetelésnek köszönhetően csökkenthető az épület hővesztesége, így megőrizhető a lakótér komfortos klímája és energiamegtakarítást érhetünk el.

A MediCOMFORT tető-hőszigetelő rendszerünket PIR-táblák alkotják, amelyek a szarufák felett elhelyezve és összeillesztve felületfolytonos, zárt hőszigetelő réteget képeznek, így kiküszöbölve a szarufák vonalában jelentkező hőhidakat. A MediCOMFORT termékcsalád különböző típusai felújításhoz és új építéshez is egyaránt használhatóak.

A megfelelő tető-hőszigetelés mellett saját fejlesztésünkkel, a Generon napelemes tetőcseréppel kínálunk megoldást a zöldenergia-termelésre. A termék mára közel 400 épületnél bizonyított, ami megközelítőleg 190 000 beépített modult jelent. A megoldás lényege, hogy minden egyes cserép külön szolárpanelként működik, azaz a rendszer tökéletesen belesimul a tető síkjába, így modern, prémium megjelenést biztosít.

Terrán Generon

Informatív tudástárral segítjük a vásárlókat

A fenntarthatóság mellett abban is elkötelezettek vagyunk, hogy a vásárlók, valamint az építészek számára elérhető edukációs anyagot biztosítsunk, részletes és pontos információkkal segítsük őket.

A TetőtÉpítek egy olyan felület, ahol a szükséges információk mellett inspirációt is kaphatunk: bátran fordulhatunk az oldalhoz, ha nehezen tudunk választani a modern vagy a klasszikus Terrán cserepek közül, de akkor is, ha a tetőfólia kiválasztásában lenne szükségünk segítségre.

A TetőtÉpítekről egyetlen gombnyomással elérhető az Ácskereső oldal, ahol megyénkénti bontásban található meg az a szakember, aki segíti álmaink otthonának megvalósulását, sőt Generon Specialistákra is rákereshetünk.

Terrán Támogatás

Ingyenes anyagszükséglet-számítás is kérhető, profi szaktanácsadóink segítségével megtudhatjuk, mennyi cserépre, beton-, fém- és műanyag rendszerelemre van szükségünk.

A tetőépítés vagy –felújítás előtt állókat a Terrán TetőKalkulátor segíti: a tetőcserepek mellett, a Generonra és az ereszcsatorna-rendszerre is díjmentes, nagyságrendi árajánlat készíthető. A kalkulátorban megadhatjuk a tető méretét, formáját, hajlásszögét, és a teljes cserépkínálatból is válogathatunk.

A letölthető Tetőfelújítási Tudástár minden releváns kérdést és választ tartalmaz, amire szükségünk lehet még a felújítás megkezdése előtt.