Hazai cserepet a tetőkre, hazai termékeket a háztartásokba!

A „Vedd a hazait! Védd a hazait” mozgalomban is találkozhat velünk

Terrántető

Számos magyarországi gyártó és kereskedő cég között Közép-Európa vezető tetőcserép márkájaként, 100%-os magyar tulajdonban lévő építőipari nagyvállalatként mi is csatlakoztunk a Magyar Termék Nonprofit Kft. itthon előállított termékek vásárlására, hazai szolgáltatások igénybevételére ösztönző mozgalmához.

A hazai termékek vásárlása eddig is sokakat jó érzéssel töltött el, minőségi garanciát és egy pozitív, fenntartható és a lokális értékeket támogató trendet véltek benne felfedezni.
Ez a fajta gondolkodás, folyamat egyre fontosabbá vált napjainkban!
A járvány okozta gazdasági nehézségek mielőbbi leküzdése és a munkahelyek megőrzése érdekében a Magyar Termék védjegyrendszert működtető nonprofit cég március végén indította útjára a „Vedd a hazait! Védd a hazait” mozgalmat. A kezdeményezéshez a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. is csatlakozott.

100 éve családi tulajdonban

2020-szal nemcsak egy új évtized, hanem egy új évszázad is kezdődött az életünkben, hiszen pontosan 100 évvel ezelőtt, 1920-ban indult cégünk története. Egy ember elképzeléséből mára meghatározó márkanév és vezető piaci szereplő lett. Manapság kevés hazánkban működő vállalatról mondható el, hogy teljes mértékben magyar tulajdonban van, amire különösen büszkék vagyunk. Hosszú út vezetett idáig, ami néha meredek, néha pedig meglehetősen rázós volt. De kitartásunknak és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően sikerrel vettünk eddig minden akadályt.

Cégcsoportunk jelenleg közel 400 embert foglalkoztat, és célunk, hogy a jövőben is biztos munkahelyet teremthessünk munkavállalóinknak, továbbá a magyar gazdaság meghatározó szereplői maradhassunk. Azt gondoljuk, hogy hazai összefogással hozzájárulhatunk a gazdaság működésének stabilizálódásához, és támogathatjuk a magyar vállalkozásokat, munkavállalókat.

A kampányhoz eddig közel száz cég és több ezer magánszemély csatlakozott. A „Vedd a hazait! Védd a hazait!” gondolat népszerűsítését komplett kommunikációs kampánnyal támogatjuk és erősítjük. A cég mindenkit biztat, hogy többek között a hazai munkahelyek, illetve a környezet védelméért és a gazdaság fellendítésének érdekében, aki teheti, vásároljon hazai termékeket!

Szívesen olvasna környezettudatos megoldásokról? Olvassa el Passzívházzal a fenntartható jövőért című cikkünket!

Környezetbarát tetőépítésen gondolkodik? Tudjon meg többet napelemes tetőcserepünkről, a Generonról!