Synus Antracit: Szürkületre virradunk

Terrántető
Terrán Synus Szürke Tetőcserép társasházon

Elegancia, szikárság vagy éppen klasszikus báj. Az ezerarcú szürke bármely stílusban meg tudja villantani erősségeit. Legkönnyebb tetőcserepünk új árnyalatával, az Antracittal, pedig még több álom válhat valóra. Hullámos vonalvezetésének köszönhetően a letisztult kortárs és a nosztalgikusabb irányzatok kedvelői is felfigyelnek rá, sokoldalúságával bármely otthon éke lesz.

A szürkés tónusok előnyei, hogy a legtöbb trendhez rugalmasan illeszkednek és időtlenséget sugároznak, bármely stílusirányzatba integráljuk őket. Ráadásul kiemelkedő esztétikai élményt nyújtanak, ha mellettük földszíneket és törtfehéret alkalmazunk – pl. a homlokzaton –, kültéri anyaghasználatban pedig igazán jól mutatnak fával kombinálva.

Terrán Synus szürke tetőcserép modern családi házon.

Emellett gyönyörű keretet adnak a háznak, főként világos színű vakolattal társítva. Ilyenkor érdemes hangsúlyos nyílászárókat vagy redőnyöket választani, hogy a tetővel harmonizálva izgalmas összképet alkossanak.

Terrán Synus Antracit tetőcserép

A hullámos vonalvezetésű Synus a legújabb Antracit színben a stílusok figyelemre méltó játékát teszi lehetővé, dinamizmust kölcsönöz az épületnek, igényességet sugároz.

A termék a természetesség érzetét keltő és hosszabb színvédelmet nyújtó ColorSystem felületkezeléssel érhető el, így a tető sokáig megőrzi esztétikus megjelenését. Ezenkívül előnye, hogy a szennyeződések kevésbé láthatóak rajta, és mivel a felület öntisztuló, a tetőcserép karbantartása kevesebb időt vesz igénybe, sőt, az UV-sugárzásnak is jobban ellenáll.

Terrán Synus szürke tetőcserép családi házon

A Terrán legkönnyebb tetőcserepe további három szürke árnyalatban – Fekete, Carbon és Moon – kapható, de a különleges kávé és a hagyományosabb narancsos-pirosas tónusok is megtalálhatóak a palettán. Típustól függően választhatunk a már említett ColorSystem, vagy a kifinomultságot, simaságot, selyemfényt biztosító Elegant, az időjárásnak és a környezeti behatásoknak rendkívül ellenálló felületet kölcsönző Resistor, valamint a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugarak ellen védő ClimaControl felületkezelések közül.

Hagyd, hogy megihlessen a pirkadat, és válogass Synus tetőcserepeink közül kedvezményes, akár 339 Ft/db áron*. További inspirációért olvasd el a Földközelben szürkében is című cikkünket!

*A 2024. augusztus 17-ig vagy visszavonásig érvényes akció részleteit megtalálod weboldalunkon.