Inspirálódjon! Így rendezze be otthonát, ha tetőtérben lakik

Terrántető

Ha elkészült tetőtéri otthona, és már csak a lakberendezés van hátra, vagy még csak tervezgeti új lakóterét, netán felfrissítené az enteriőrt, érdemes kihasználni a karácsonyi időszakot, amikor elcsendesedik a világ, és nyugodtan álmodozni arról, milyen hangulatot szeretne teremteni közvetlen környezetében.
A stílus kiválasztásánál mindenképpen tartsa szem előtt, hogy a kényelem, otthonosság a legfontosabb szempontok. Habár érdemes figyelembe venni a különböző trendeket, ha nem tudunk azonosulni a színekkel, formákkal, anyagokkal, nem fogjuk magunkat jól érezni saját közegünkben.

A pávakék

A kék pávatoll nevű árnyalat tavaly hódította meg a lakáspiacot, azonban idén ősszel újra visszatért. A különleges színt gyönyörűen kiegészítik az olyan finom árnyalatok, mint a korall, elefántcsont vagy mustár.

Tetoter Lakberendezes Kek Nappali

Tetőtéri fiúszoba. A pávakék mellett tökéletesen mutatnak a karakteresebb mintázatú szőnyegek is, érdemes kombinálni őket.

Tetoter Lakberendezes Fiu
Forrás: Pinterest.com

Kék és rózsaszínű fal sárga kiegészítőkkel? Az első ránézésre furcsa párosítások meglepően izgalmas hangulatot tudnak teremteni.

Tetoter Lakberendezes Kek Pink
Forrás:Housebeautiful.com

 

Zöld oázis a tetőtérben

A növények és a nyugtató zöld szín szerelmeseinek az év utolsó hónapjai hiányérzetet okozhatnak. A természet alszik, korán sötétedik, és az egész világ komor, szürke árnyalatúvá válik. De ne feledje, az otthonában minden hónapban és bármelyik napszakban merítkezhet a természet energiájából. Varázsolja otthonát oázissá, zöld növényekkel, tiszta fehér falakkal és burkolatokkal.

Tetoter Lakberendezes Feher
Forrás: Pinterest.com

Jelszó: a minimalizmus. Időnként nincs szükség másra, csak néhány jól elhelyezett növényre.

Tetoter Lakberendezes Semleges Halo
Forrás: Pinterest.com

Még a zsúfolt tér szerelmeseinek sem kell lemondaniuk a dús növényi dekorról. Raklapokkal kombinálva pedig még autentikusabb környezetet teremthetünk otthonunkban.

Tetoter Lakberendezes Noveny
Forrás: Pinterest.com

Akár egy trópusi esőerdő. Fényűző, zöld oázis a kuriózumokat kedvelőknek.

Tetoter Lakberendezes Furdoszoba
Forrás: Pinterest.com

 

Semleges, de kifinomult stílus

Ha nyugodt környezetben érzi magát a legjobban, a semleges, neutrális színeket érdemes előnyben részesítenie. Sokan aggódnak amiatt, hogy a belső terek unalmassá válhatnak élénk árnyalatok nélkül, azonban a letisztultság nem jelenti azt, hogy a részletek nem lehetnek izgalmasak, amit az alábbi képek is bizonyítanak.

Tetoter Lakberendezes Semleges
Forrás:Housebeautiful.com
Tetoter Lakberendezes Semleges Nappali
Fthenordroom.com
Tetoter Lakberendezes Halo
Forrás:Housebeautiful.com

Olvasta már, hogyan alakíthat ki tökéletes tetőszerkezetet, ha padlástérben gondolkodik? Kattintson, és tudja meg, melyek a legfontosabb kiegészítők!