Új szelek fújnak a Terrán tetők táján

Továbbfejlesztett sík termékekkel és egy új információs bázissal jelentkezünk

Terrántető

Nyáron sok cég lassít, ám a Terrán a folyamatos fejlődés híveként a kánikulában sem állt le, így ismét innovációban gazdag időszakot tudhatunk magunk mögött. A tetőtrendek változása és a vásárlói igények minél teljesebb kiszolgálása érdekében életre hívtuk a sík tetőcserepek második generációját, amely ráadásul tökéletesen kompatibilis a Generon napelemes tetőcseréppel is. Tetotepitek.hu néven pedig új, tematikus oldalt indítottunk, hogy megbízható, hasznos és érdekes tartalmakkal segítsük a tetőfedés előtt állókat.

Továbbfejlesztettük a sík tetőcserepeket

Ahogyan a legtöbb divatirányzat, úgy a tetőtrendek is folyamatosan változnak: a tetők hajlásszöge az évek alatt csökkent. Ehhez a trendhez is alkalmazkodik cégünk új fejlesztése, mivel 100 éves történetünk során mindig is fontosnak tartottuk a folyamatos fejlődést, és azt, hogy a lehető leggyorsabban reagáljunk a szakemberek és vásárlók visszajelzéseire, igényeire. A második generációs Zenit és Rundo tetőcserepek geometriája ezért egyszerű, orrkialakításuk szerint lehetnek íves vágásúak (hódfarkú, Rundo) vagy egyenes vágásúak (Zenit).

Bordázottságuk még korszerűbb lett, módosult a horonykapcsolat kialakításuk is, valamint a felületkezelési rendszer, amely korábban csak a hullámos termékeknél volt teljeskörűen elérhető, a sík termékeken is bevezetésre kerül. Mindezeknek köszönhetően nagyban megnő azok törésszilárdsága, teherbírása, valamint eső- és viharállósága.

Letisztult, naprakész tető

A Terrán Zenit tetőcserép új irányzatot teremtett a tetőfedésben dinamikusabb, erősebb megjelenése okán. Nem mindennapi külsőt kölcsönöz az otthon számára, kiemeli a környező ingatlanok közül, hiszen mágnesként vonzza a tekintetet. A modern design alapelemeinek megfelelően sötétebb árnyalatok uralják a palettát, fekete és szürke színek dominálnak a kínálatban.

Letisztult, modern, napelemes tetőcserép

Ha valaki elkötelezett a környezettudatos, fenntartható építészet mellett, de későbbre tervezi napelemes tetőcserép beszerzését, annak is kitűnő választást jelent a Zenit. A termékcsalád elemeinek mérete és formája ugyanis kompatibilis a Terrán Generon napelemes tetőcseréppel, tökéletesen illeszkednek annak paneleihez, ezáltal belesimulnak a tető síkjába.

De mit is jelent pontosan, hogy egy tetőcserép naprakész? A napcellákat speciális módon integráljuk az egyes tetőcserepekre, hogy azok felhelyezése és megjelenése szinte megegyezik a hagyományos tetőcserepekével. A tető eredeti védelmi funkciója ennek köszönhetően a teljes tetőfelületen tökéletesen biztosított, ám egy új szerepkört is kap: környezetbarát energiát termel az otthon lakói számára, ráadásul kompromisszumok, lemondások nélkül.

Tetőt építek a Terránnal

A Terránnál kezdetektől fogva kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfelek, vásárlók megfelelő tájékoztatására, hiszen jól tudjuk, hogy otthonunk építése, szépítése az egyik legnagyobb vállalkozás életünkben. Annak érdekében, hogy minél alaposabb és megbízhatóbb, naprakész információkkal, tanácsokkal szolgáljunk, létrehoztuk a tetotepitek.hu tematikus portálunkat.

Információk és tanácsok tetőépítéshez

Az oldalon megjelenő könnyedebb tartalmakkal, inspirációkkal, ötletekkel kívánjuk segíteni az építkezőket, felújítókat, de komolyabb szakmai cikkeket is publikálunk, amelyek a döntés-előkészítésben nyújtanak támogatást. Minden tartalmat szakértők lektorálnak, így megbízható háttértámogatást kap az olvasó a tetőfedéssel összefüggésben felmerülő kérdéseivel kapcsolatban.

Tisztában vagyunk vele, hogy manapság mennyire fontos a gyors információszerzés, ezért tetőkalkulátort is készítettünk az oldalra, amellyel egyszerűen megkaphatja a várható anyagköltséget, illetve kérhet anyagszükséglet-számítást is. De akár ingyenes tetőfólia kiadvány is igényelhető, melynek segítségével kézzel fogható információkhoz juthat a tető egyik legérzékenyebb pontját, az alátéthéjazatot illetően.

Szeretné tudni, milyen tetők épülnek majd a közeljövőben? Trend-előrejelzésünkből megismerheti!

Többet szeretne tudni arról, hogy hogyan válassza ki a legmegfelelőbb tetőfedő anyagot? Olvassa el cikkünket!